امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای گرین کارت لاتاری آمریکا
#1
راهنمای قرعه کشی گرین کارت امریکا ثبت نام لاتاری آمریکا از 4 اکتبر هر سال تا 7 نوامبر همان سال ادامه خواهد داشت . برای ثبت نام در قرعه کشی گرین کارت آمریکا می توانید اط اطلاعات زیر استفاده نمایید . شما نمی توانید فرم ثبت نام را به وسیله نرم افزار ‏Word‏ مایکروسافت (یا دیگر نرم ‏افزارهای مناسب) دانلود و ذخیره کرده و بعدا آن را تکمیل کنید. فرم ثبت نام ‏E-DV‏ فرمی ‏است که فقط در وب خوانده می شود. این امر فرم را "همه منظوره تر" از دیگر فورمت ‏های کلمه پردازهای متداول کرده است. علاوه بر این، شما را مستلزم می دارد که ‏اطلاعات را به صورت آن-لاین پر کرده و فرم را ارسال کنید. لاتاری چیست ؟
[عکس: dvlottery2.jpg]
نکته چهارم: سیستم ‏E-DV‏ به گونه ای طراحی شده که به مدت 60 دقیقه از زمان دانلود ‏کردن فرم تا زمان دریافت فرم در تارنمای ‏E-DV‏ پس از ارسال آن به شکل آن-لاین فرصت ‏دارید. اگر بیش از 60 دقیقه سپری شود، و فرم ثبت نام به صورت الکترونیکی دریافت ‏نشده باشد، اطلاعاتی که تا آن زمان دریافت شده دور ریخته می شود. اگر این اتفاق ‏افتاد شما باید تمام فرم ثبت نام را دوباره از اول تکمیل کنید.نتایج لاتاری آمریکا چه زمانی اعلام می شود . هر ساله در ماه می نتایج اعلام می گردد.
‏ویزای تحصیلی آمریکا
نکته پنجم: سعی نکنید دوبار (در یک سال) ثبت نام کنید اگر این کار را بکنید ثبت نام ‏شما باطل میشود.‏ نکته ششم: اگر در حین ثبت نام به مشکلی برخوردید میتوانید با خروج از اینترنت ثبت نام ‏خود را نیمه کاره رها کرده و دوباره از اول شروع کنید شما نمیتوانید ثبت نام نیمه را ‏ذخیره کنید و اینگونه اطلاعات دور ریخته میشود و جزء ثبت نام محسوب نمیگردد‏ ‏ نکته هفتم: توصیه میکنم موضوع سوالات متداول در همین انجمن را نیز مطالعه نمائید.‏
عکس لاتاری
راهنمای ثبت نام:‏ وزارت امور خارجه تنها فرم های ثبت نام ویزای تنوع فرهنگی کامل شده به صورت ‏الکترونیکی که در تارنمای ‏www.dvlottery.state.gov‏ ‎‎ طی دوره مشخص شده برای ثبت ‏نام به صورت الکترونیکی ارسال شده اند را قبول خواهد کرد. ‏ تمام پرونده های ارسال شده از طرف هر شخصی در صورت ارسال بیش از یک پرونده ‏بدون در نظر گرفتن این مورد که چه کسی آن را ارسال کرده است، فاقد ارزش خواهد ‏شد. شما باید پرونده خود را شخصاً کامل و ارسال فرمایید، یا از کسی بخواهید که این ‏کار را برای شما انجام دهد. ‏ ‏ پرونده یی که با موفقیت ثبت شده باشد صفحۀ تأییدی شامل نام شما، تاریخ تولد، ‏کشوری که از آنجا اقدام کرده اید و تاریخ/ساعت را بر روی صفحه نمایش نشان می دهد. ‏می توانید این تأییدیه را به منظور بایگانی شخصی با استفاده از تابع پرینت جستجوگر ‏اینترنتتان چاپ فرمایید. ‏ مدارک کاغذی پذیرفته نخواهد شد. پارکهای آمریکا
کشور آمریکا
‏ ‏• در صورتیکه کلیه عکس های لازم ارسال نشود پرونده شما مردود خواهد شد. عکس ‏های جدید از همه افراد باید با فرم ثبت نام الکترونیکی ویزای تنوع فرهنگی به صورت ‏الکترونیکی ارسال شود:
ویزای سرمایه گذاری آمریکا
شرایط مورد نیاز برای تحصیل یا تجربه کاری چه هستند؟ ‎‎ قانون و مقررات ضروری می دارد که هر فرد شرکت کننده در برنامه ویزای تنوع فرهنگی ‏باید حداقل تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن را داشته باشد یا، ظرف پنج سال گذشته، ‏دو سال تجربه کاری در شغلی که حداقل نیازمند دو سال کارآموزی یا تجربه باشد، ‏مشغول به کار بوده باشد. "تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن" یعنی تکمیل موفقیت آمیز ‏‏12 سال مدرسه که شامل تحصیلات ابتدایی و متوسطه در ایالات متحده یا تکمیل ‏موفقیت آمیز آن در کشوری است که دارای سیستم رسمی ابتدایی و متوسطه ای باشد ‏که معادل تحصیلات دبیرستانی در ایالات متحده است. اثبات مستند تحصیل یا تجربه ‏کاری باید در زمان برگزاری مصاحبه ویزا به مامور کنسولگری ارائه شود. ‏ اگر شما دیپلم ندارید پس:‏ جهت تعیین واجد شرایط بودن فرد بر اساس تجربه کاری، از مشخصاتی که در پایگاه داده ‏های ‏O*Net OnLine‏ وزارت کار عرضه شده است، استفاده خواهد شد. چه مشاغلی ‏دارای شرایط لازم برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی هستند؟ پایگاه داده های ‏وزارت کار (‏DOL‏) به نام ‏O*Net Online‏ ‏Database‏ تجارب کاری را به پنج دسته "حوزه ‏شغلی" (‏Job Zone‏) تقسیم کرده است. در حالیکه بسیاری از مشاغل در تارنمای ‏DOL‏ ‏نام برده شده اند، فقط برخی از مشاغل مشخص شده واجد شرایط شرکت در برنامه ‏ویزای تنوع فرهنگی هستند. جهت داشتن شرایط لازم بر اساس تجربه کاری برای ‏شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی شما باید، ظرف پنج سال گذشته، دو سال تجربه ‏کاری در شغلی داشته باشید که در پایگاه داده های وزارت کار به عنوان حوزه شغلی 4 یا ‏‏5 تعیین شده است و در رتبه 7 یا بیشتر ‏Specific Vocational‏ ‏Preparation (SVP‏) قرار ‏دارد. چگونه می توانم لیست مشاغل واجد شرایط را در تارنمای وزارت کار پیدا کنم؟ ‏مشاغل واجد شرایط ویزای تنوع فرهنگی در پایگاه داده های وزارت کار به نام ‏Department ‎of Labor O*Net OnLine‎ Database‏ موجود است. مراحل زیر را جهت اطلاع ‏از اینکه آیا شغل شما واجد شرایط است یا خیر، دنبال کنید: گزینه “‏Find‏ ‏Occupation‏” را ‏انتخاب کنید و سپس “‏Job Family‏”، مخصوص به شغل خود را انتخاب کنید. برای مثال، ‏خانواده ‏Architecture ‎and‎ Engineering‏ را انتخاب کنید و روی علامت “‏GO‏” کلیک کنید. ‏سپس روی لینک مربوط به ‏Occupation‏ مشخص کلیک کنید. در ادامه، مثلا روی شغل ‏Aerospace Engineering‏ کلیک می کنید. پس از انتخاب لینک یک ‏Occupation‏ مشخص، ‏ستون “‏Job Zone‏” را انتخاب کنید تا شماره ‏Job Zone‏ تخصیص داده شده به آن شغل و ‏رتبه ‏Specific ‎Vocational‎ Preparation‏ یا ‏SVP‏ را پیدا کنید.برای اطلاعات بیشتر به سایت مهاجرت پارس مهاجر مراجعه نمایید .
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان